Gott & blandat

On April 16, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Nu är det äntligen fredag igen och ännu en arbetsvecka (dagar) är över. För tillfället sitter jag med en kopp te och honung och lyssnar på Anna Bergendahls nya skiva. Helt OK faktiskt. Har lite administrativa saker att ta hand om för tillfället och en del av sakerna strular mer och andra mindre.

FSK har ännu en gång strulat till det men jag hoppas faktiskt att det ska lösa sig till det bättre på sikt. Om inte annat är jag glad över att det inte är jag som sitter med alla deras papper och ska försöka skapa en rätsida på dessa olika sjukpenningdagar mm.

Cira är inne på sin femte dag med ögondroppar. Hon är väldigt duktig när jag ska ge henne dropparna och sitter snällt still medan jag försöker öppna upp ögonlocket lite för att komma åt att droppa ner en droppe med medicin. På onsdag är hon färdigbehandlad.
Nu hoppas jag mest på att hennes period av att vara skendräktig ska gå över. Denna gång har varit ganska jobbig men idag verkar hon mest trött. Hon har inte pipit lika mycket som hon har gjort de senaste dagarna och idag har hon faktiskt ätit frukost. Det tog ca 2½-3 dagar bara, så donnan har passat på att “falla ur” lite. Nu är hon väldigt fin i kroppen, så såhär ska vi hålla henne. Nu väger hon ungefär 36-3 7 kg.

Idag ska jag fixa här hemma. Imorgon ska vi börja flytta alla kartonger som vi har packat färdigt och nästa vecka går flyttlasset. Då för närvarande ser det ut som ett fullkomligt kaos här hemma, banankartonger och svarta sopsäckar nästan överallt. Så det blir att sätta på mig benet (trots skavsår) och se till att bruka lite ordning här hemma. Med lite bra musik så går väl det mesta? :)

I eftermiddag kommer fina Anton hit. Han blir stora killen i helgen, 4 år :) Anders har köpt en sån jäkla cool present till honom och det ska bli så kul att se Antons reaktion när han öppnar paketet. Det är en form av klädesplagg och jag misstänker att han kommer att bo i den framöver!

Nehepp, nu ska jag sätta igång här hemma.

Trevlig fredag så länge!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>