En dag av eftertanke…

On June 22, 2011, in Mina tankar, by Supermadde

Hej på er

Jag hade nog ett av de bästa PT-passen i förmiddags. Idag tränade vi min själ. Mycket smärtade, mycket var tungt och allt kom bara av sig självt…. Tårar… Jag var så otroligt trött efteråt så det fanns inte… Världens finaste Maria bjöd på en kopp kaffe innan jag åkte ifrån gymmet, för att sedan bege mig in mot stan för att träffa goaste Nadine.

Tack Maria för din omtanke. Och TACK Nikola för allt idag!

Jag fick låna Mor i buskens Guldgossen in till stan idag. Dagar när livet känns tungt och tankarna maler i mitt huvud, då finns det inget bättre än att lyssna på bra och hög musik och köra en underbar bil. Det är själavård för mig.

När jag åkte hem så rann mina tårar och det kändes så himla skönt att låta dem komma. I flera år har jag sällan gråtit, alltid hållit dem inne. Och nu gråter jag betydligt oftare, släpper fram dem om de vill komma – försöker att inte hålla mig själv tillbaka.

Det känns så skönt… hellre ha nära till känslorna än att hålla inne…

20110622-235934.jpg

20110622-235950.jpg

 

5 Responses to En dag av eftertanke…

  1. Atti says:

    Min älskling<3

  2. Lena Sundström says:

    Älskade finaste Madde, önskar jag var i din närhet och kunnat trösta. Jag håller med dig fullständigt, det är så viktigt att få vara ledsen.Jag är det ofta av både glädje o sorg o saknad. När jag hade träffat dig första gången var jag så glad så tårarna rann. Du är så fin.

    Nu vill jag önska dig en trevlig Midsommar och hoppas du får en fin helg tillsammans med de dina.
    Hoppas vi ses snart. Hörs av efter helgen. Jag är ledig Midsommarafton men jobbar Lö o Sö.

    Sköt om dig finaste vän o hälsa Mor i Busken. Det största kramar från mig.

    • Supermadde says:

      Tack finaste finaste Lena, vilken underbar människa du är!

      Glädjetårar måste nog ändå vara de bästa av tårar :-) Samtidigt är ju “riktiga” tårar inte dumma heller – någonstans föder de en form av utveckling i en själv.

      Jag hoppas att det har gått bra med alla förberedelser inför midsommar. Jag tittar in i helgen! Jag åker till E-Stockholm på lördag och tar tåget in, passar på att kika in innan och ge dig en kram. När börjar du på lördag?

      STOR KRAM till dig!!!!!

  3. Lena Sundström says:

    Hej Madde. Jag börjar kl 9, men vi öppnar inte föränn 10. Hoppas vi hinner ses. Annars hörs vi efter Midsommar.

    Ha det gott idag.

    Kram Kram till dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>