Season of joy

On June 28, 2011, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

Åh vilken underbar kväll jag har haft med Catarina. Det känns så otroligt skönt att bara kunna vara, i varandras sällskap och ta oss som vi är. Inga krav, inga måsten – bara uppskatta varandras sällskap.  Catarina bjöd på en jättegod sallad och till efterätt kom en jordgubbsförsäljare som en skänk från ovan och sålde 1 L till oss som vi mumsade i oss.

Det är så fantastiskt hur livet för oss samman med vissa människor. Hur våra vägar korsas på ibland de mest konstiga sätt. En del kommer med ett kort budskap, för kanske bara ett mötes skull och andra kommer in i våra liv för att stanna där. Men en sak är säker, jag tror benhårt på att alla relationer fyller sitt eget syfte… oavsett om det är “negativt” eller “positivt”…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>