Underbar dag i Tyskland

On July 1, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Hej pa er!

Flygningen imorse gick jattebra. Jag passade faktiskt pa att sova pa planet i ca 1 1/2 timme, riktigt skont!

Jag har haft en fantastisk dag har i Tyskland och jag langtar inte hem for allt i varlden. Om det ar nagon som kan ragga fram ett askmoln tills pa sondag sa vore det toppen :-) Skamt asido, men min sjal ar verkligen LYCKLIG!

Vi har varit inne i Mannheim idag och gatt omkring inne i affarerna. Vi var inne i en affar som heter Engelhorn, den ar 6 vaningar hog med massor av fina saker. Det var fantastiskt mysigt att bara ga omkring och strosa tillsammans.

Det har verkligen varit en vardefull dag pa manga olika satt, men alltfor privat i bloggen vill jag inte vara. Sa det lamnar jag for mig sjalv :-)

Daremot har jag atit den godaste glassen nagonsin, i Heidelberg. Wow wow wow, jag at Kokos (den godaste kokosen nagonsin), melon och sen Heidelberg Brownie Fudge. Kokosen och Brownien var de basta, riktigt smarriga!

Ja mina vanner, vad annat kan jag saga. Vissa

20110701-041144.jpg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>