Tjohej tjohå!

On April 29, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Hej allihopa!

Om ni visste vad jag njuter av tillvaron! Vi har bott här i en vecka på lördag och jag känner mig redan hemma. Själen myser varje dag jag vaknar och det första jag ser när jag tittar ut genom fönstret är hästarna i hagen. Skogen är precis bakom oss och både Cira och Chilli verkar njuta i fulla drag av att bo här. Chilli har knappt haft tid att vara inomhus, hon har sprungit ut hela tiden och spanat på den nya tillvaron och när hon väl kommit in har hon i stort sett bara ätit och sen mjau:at att hon vill ut igen. Nu ligger hon däremot på soffan utslagen som en pacha och bara myser… hihi

I tisdags var jag på en föreläsning som Mikael Andersson höll. Han har bland annat skrivit boken “Armlös, benlös men inte hopplös” om ni känner till den. Föreläsningen var fantastiskt bra och han var verkligen toppen! Han hade en sån där härlig röst att lyssna till och han pratade på ett väldigt angenämt sätt och var otroligt ödmjuk. Bland annat kommer texten i tidigare inlägg ifrån hans föreläsning, ett ordspråk som han uppskattar väldigt mycket, tillika jag. Det är en otrolig resa han har gått igenom, och går fortfarande igenom. Varje dag ger nya möjligheter att närma sig sina drömmar! Om ni har möjlighet att lyssna på honom någon gång, då rekommenderar jag det verkligen.

Även fast han berättade om allt han har lyckats med osv, så kändes han aldrig kaxig. Han var verkligen sig själv och delade med sig av sina erfarenheter utan att vara för mycket, dryg eller självgod. Snarare precis tvärtom! Jag kommer att köpa hans bok och jag misstänker att den är minst lika bra som hans föreläsning. Han hade en otrolig livsglöd i sina ögon som jag aldrig kommer att glömma. En fantastisk människa!

Vi börjar komma iordning riktigt bra här i huset. Jag har dock haft det lite kämpigt med alla mina kläder (varför hittar man aldrig kläder att ha på sig, trots att man har tonvis i garderoben?) men nu börjar det bli ordning på det med. Jag insåg imorse att jag hade glömt att packa ur en resväska med kläder, så det var bara att trycka ihop utrymmet ännu mer (och då är ändå garderoben jättestor) Haha… så typiskt mig!

Idag jobbar Anders natt, så jag och tjejerna är hemma själva. Jag går omkring här hemma i mysbyxor och en t-shirt och bara njuter av tillvaron, plockar lite saker och fixar. Underbart mysigt! Det känns som att en pusselbit kommit på plats sen vi flyttade hit och jag är otroligt tacksam för det. Vissa saker kommer in i ens liv precis när man behöver det, och en del dörrar är tvugna att stängas för att man ska kunna öppna nya…

En av våra fönsters utsikter… underbart va? :)

Mina mystjejer!

 

0 Responses to Tjohej tjohå!

 1. Emma says:

  Åh va roligt att gå på föreläsning!
  Jag fick boken i julklapp och håller på att läsa den nu, och hittills är den otroligt intressant och ger mig en liten annan vinkling på saker än hur jag tänker och så.
  Du skulle säkert gilla den boken oxå:)
  Kramar!

 2. Madde says:

  Hej gumman!

  Vad roligt att du har boken, berätta gärna när du läst ut den vad du tyckte totalt sett om boken. Men jag kan verkligen tänka mig att den väcker en hel del tankar.

  Hoppas att allt är bra med dig :-)

  Kramar, Madde

 3. Ni verkar ha det alldeles uuuuunderbart :o )

  • admin says:

   Ja, det går verkligen ingen nöd på oss :-) Vi trivs verkligen fantastiskt!

   Imorse kom ett litet föl på gården, en liten tjej! Jag längtar hem för att få se henne, hihi!

 4. shiki says:

  Hej!

  Följde din blogg innan på hanky men “kom bort” lite när du skaffade eget….ler.
  Nu har jag hittat rätt igen och ser verkligen fram emot att följa dig igen.
  Om jag förstått det hela rätt så har ni flyttat från ert fina hus ni hade förrut men verkar ha funnit en ny drömtillvaro i livet.
  Jag antar att du har det lika fin nu som förrut.
  Ser fram emot fler bilder för att se hur du/ni har det nu………
  Det der ju verkligen lovande ut med den utsiktsbilden du redan lagt ut.

  Ha det gott……

  /Shiki.

  • admin says:

   Hej Shiki

   Välkommen till den nya bloggen, kul att du hittade hit!

   Ja, vi har verkligen funnit en drömtillvaro i livet! Det känns så fantastiskt bra och jag inser nu att det var en mening med det :-)

   Ha det så gott!

   Hälsn Madde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>