Nattuggla

On July 10, 2011, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

Jag sitter uppe miss i nassen. Klockan har visserligen bara passerat strax efter 01.00, så det är inte så sent ännu. Men det är så stilla, så lugnt, så harmoniskt. Härligt. Jag älskar verkligen att sitta uppe på nätterna!

Jag har haft en underbar dag med min fina familj. Jag har dock besvärats av huvudvärk och superont i magen. Jag tror att det är en biverkning sedan mitt sjukhusbesök i torsdags. Nya hormoner kan alltid spöka såhär i början, tror jag iallafall. Jag får se hur det känns imorgon :-)

Jag är så tacksam för det som livet ger mig just nu. Jag vet att det säkerligen (snarare utan tvekan) kommer att komma dagar där min styrka återigen kommer att sättas på prov. Men just nu är allt fantastiskt och det gäller att samla på den här energin, så jag står pall för det som kan komma i mitt liv. Som finaste Mibben sa: “såna här känslor skulle gå att ha som i en liten parfymflaska. Dagarna när livet känns jobbigt och tungt, är det bara att spruta två stänk av denna underbara känsla”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>