Mys med farmor

On July 10, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Hej på er!

Jag har haft en fullspäckad dag tillsammans med min älskade farmor Hjördis. Jag har haft dåligt med batteri i mobilen så jag har inte kunnat mobilblogga. Batteriet i telefonen prioriteras till att göra annat ;-)

Jag, farmor och Irene åkte till Britta och tog en kopp kaffe med henne och de andra. Vi satt ute på  balkongen i solgasset hela eftermiddagen och det var så himla skönt. Nu gäller det att jobba upp en bränna igen! Benet har tack och lov hållit sig ganska brunt, men jag tycker färgen i ansiktet försvinner så fort. Tråkigt det där! Det är ju sååå grymt fint med en härlig solbränna i ansiktet och sen lite makeup på det. Lovely!

Efteråt så skjutsade jag hem brudarna till farmor och jag och Irene stannade på middag hos farmor. Vi har det såå himla mysigt tillsammans! Jag älskar verkligen att vara med min farmor, hon betyder allt för mig, min älskade lilla Hjördis. Men oj oj oj vilket ruter det är i den damen, henne ska man inte hamna i onåd med – majorskan min! :-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>