Åhh vilken underbar eftermiddag jag har haft!!!

Jag gick ner till gymmet idag istället för att ta bilen, det kändes så himla härligt! Under tiden jag gick så kände jag verkligen den pirrande känslan inom mig – att min motivation kommer tillbaka. Jag har haft en dipp vad gäller både kosthållning och gym sedan jag kom hem från Afrika. Visserligen har mitt liv gått i ultra speed sen jag kom tillbaka, mycket har hänt på både positivt och negativt plan. Men allt går att ta sig över! Och nu känner jag glädjen inom mig, hur kroppen mår bra, hur jag vill måna om mig själv när det gäller själen, kosten, sömnen och att vara med fantastiska människor!

Jag hade ett grymt bra träningspass idag, även om jag känner att jag har tappat styrka en del. Men allt går att ta igen och utveckla vidare, det är det viktiga! Jag körde uppvärmning i och med min prommis, sen körde jag övningar med TRX:en, både atomic push ups och sen även knäböj, bicepscurl och roddpress. Jag klarade 10:or med atomic push upsen och det kändes riktigt härligt att vara igång! Det blev även magövning med tabataintervaller och sen avslutade jag träningspasset med cykling.

Istället för att köra tabataintervaller så satsade jag på 20 minuter cykling och sedan “rump-övningar”. Mitt i allt kom Anton, en ifrån gymmet. Vi har inte setts på länge så han stannade och snackade. Vi delade ett superinspirerande samtal och jag fick en sådan härlig energi ifrån honom! Och innan jag visste ordet av hade jag cyklat 20 minuter till! Och det kändes såååååå himla bra!! Framförallt med tanke på att en promenad hem även väntade… :-)

Ja kära läsare, det är nästan så jag sitter och studsar på stolen just nu av glädje. Det känns så skönt att ha rätt energi i kroppen igen! Jag har rensat bort en del slamprodukter som jag behövde göra mig av med och livets solstrålar skiner verkligen över mig just nu – på mer än bara ett sätt.

Tack livet!!!!!

20110711-185655.jpg

20110711-185708.jpg

 

4 Responses to Underbart träningspass avklarat!

 1. Petter says:

  Damn you :-) Jag får ju för fasiken dåligt samvete när jag ser hur du motionerar. Inte för att jag är jätteslö men jag behöver få lite bättre rutin på mina promenader och löpning.

  Härligt att se din entusiasm och jag hoppas du har det bra och trivs med ditt. (Som om din blogg sa något annat. hehehe)

  Ha en bra dag. Jag kan ju retas lite med dig och säga att jag gjort min egen kokosglass. Ska testa den om en stund och se hur det smakar. :-D

  //

  • Supermadde says:

   Ähh, få för tusan inte dåligt samvete Petter :-) Jag har själv varit ute på vilsna vägar ett tag gällande motion och kost. Men jag mår sååå himla mycket bättre när jag har en struktur och mål uppsatta. För mig gäller det bara att hitta en balans – så det inte blir antingen off eller on. :-)

   Ja… jag trivs fantastiskt! Och livet är grymt härligt just nu och jag ser med glädje i ögonen för framtiden. Som om min blogg sa något annat…. ;-)

   Nä är det sant??? Fy tusan!! Kokosglass är ju det bästa som finns! Du får nästan skicka ett mail och berätta hur det gicck, med en bild. Så kan jag lägga ut här i bloggen sen :-)

 2. Petter says:

  Hehehe. :-)
  Den var inte helt perfekt men vad kan man vänta sig på första försöket. I morgon ska jag prova ett annat sätt/recept och se om den blir bättre.
  Kokos är suveränt även om min favoritsmak är pistage samt “äkta” vanilj. Den kan man ha till vad som helst.

  Jag mailar över en bild (och kanske receptet) senare. Lev gott och ansträng inte lilla foten för mycket. Den behöver vila ibland. ;-)

  Ha en skön kväll.

  • Supermadde says:

   Jag hörde att det kan vara svårt att få kokosflingorna jämt i glassen, är det något du upplevde?

   Ja… kokosglass är alldeles underbart. Själv vill jag inte äta glass förrän jag är i Tyskland nästa gång, så jag får äta den godaste glassen jag någonsin smakat :-) Tur att det inte är långt kvar… tack och lov! :-)

   Jag lever underbart gott! Hoppas du gör detsamma?

   Trevlig kväll och lycka till med glassen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>