Min fina familj!

On July 12, 2011, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

Dem är uppe i älskade Hudiksvall den här veckan och myser, fiskar, går på Harry Potter och bara har det härligt tillsammans. Redan i söndags när jag kom hem efter en heldag med farmor, kände jag saknaden efter dem. Det är en sån underbar känsla! Jag valde att vara hemma och bara ta hand om mig själv, äta och sova (hur var det med sovandet igen fröken M?) gå på gymmet och bara njuta av att vara med mig själv.

Och tror ni inte… att världens bästa Rolfen skickar en mms:bild med schysstaste gäddan? Snacka om att retas… hihihi… Han hade fått den utanför Maddes udde (där jag fick en gädda första gången) och jag kan tänka mig hur glad han blev när den inte släppte kroken. Han säger att den väger 2,4 kg – så härmed är han kvalificerad till att delta under sommartävlingen. Den där Rolfen… han är bara bäst!

Till min fina familj: jag saknar er och jag älskar er! Ni är bäst!!!

20110712-125330.jpg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>