Förgyll vardagen

On July 12, 2011, in Träning och hälsa, by Supermadde

Efter ett härligt träningspass ligger jag nu vid poolen och njuter. Har precis ätit upp en burk kvarg med blåbär och gojjibär och känner mig väldigt stolt över mig själv!

Träningspasset idag kändes jättebra! Jag tog prommis ner till gymmet som uppvärmning. Väl inne på gymmet blev det fokus på rygg, biceps, mage och cardio.

Jag hade inte tappat nämnvärd styrka i chinsen vilket kändes jätteskönt! Jag körde tre olika ryggmaskiner, bicepscurls med friavikter och insåg att där kan jag faktiskt öka i vikt nästa gång = underbart! Sen blev det tabataintervaller i magmaskinen vilket verkligen är en underbar killer!

Efteråt blev det 20 min cykling – rumpövningar – 10 min cykling.

Jag handlade lite kvarg innan min prommis hem och passade på att lägga på ett brev. Och innan jag väl var hemma kändes foten blytung :-) Men som någon sa: tänk då på oss som har två fötter att gå med ;-) Så jag menar det, jag ska nog inte klaga trots allt på min lilla fot… hahaha..

Men… Nu ligger jag här, lagom mätt och belåten och tänker passa på att ta ett dopp i poolen :-)

20110712-161310.jpg

20110712-161347.jpg

20110712-161409.jpg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>