Mr Tabata does it again!

On July 13, 2011, in Allmänt, Träning och hälsa, by Supermadde

Som sagt så kände jag mig lite mosig i förmiddags, men väl nere i gymmet efter en uppvärmande promenad så kändes allt bara toppen igen! Jag körde knäböj-roddpress med TRX:en och även atomic push-ups. Satan vad jobbiga de är! Men å andra sidan, grymt effektiva också… Om ni inte har provat att träna med TRX förut så kan jag verkligen rekommendera det.

När Niki som jag tränar med är på svensk mark igen så ska vi nog kunna fixa ett inlägg om TRX-träning. Grymt bra stabilitetsträning, framförallt för mig som “bara” har ett ben.

Målet med dagen var att fixa 2 st Tabta intervaller i magmaskinen och det gjorde jag! Jag minskade vikten på andra intervallet för att känna att jag gjorde rätt istället för att bara fokusera på hur tungt det var.  Jag tror att jag kan öka vikterna tills nästa gång och minska på något kg i andra repset. Anledningen till att jag ville köra två intervaller var för att jag vill få min “belöning” idag. En vanlig naturell latte – inte en med soyamjölk (även om den var helt ok). Jag har dock inte bestämt mig ännu… haha… Vi får se!

In till stan följer iallafall en burk kvarg med gojibär så jag kan ta mitt mellanmål medan vi fikar. Det känns toppen!

Och just ja… efter att jag gjort alla mina “muskel-övningar” så satte jag mig på den berömda cykeln igen. Och Mr Tabata tyckte att han skulle vara med även här – så jag körde en intervallomgång med honom och fy tusan vad jag både hatar och älskar honom! Haha.. han är verkligen grymt jobbig! Men ack vilken känsla att klara hela intervallet igenom..!

Nehepp, nu lite makeup och på med vanliga kläder! Sen bär det av in till stan för att möta fina Maria!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>