Härlig dag igår

On July 16, 2011, in Allmänt, Träning och hälsa, by Supermadde

Hej på er!

Jag hade en jättehärlig dag igår som  började med ett underbart pass på gymmet. Anton visade mig lite övningar med fria vikter som tränar bröstmusklerna som var riktigt härligt! Det är riktigt kul att köra med fria vikter! Jag körde rodden som uppvärmning och det känns i “limporna” idag. Vi insåg att jag kan lägga mig på 30kg x 2 med Tabataintervallen i magmaskinen, hur kul känns inte det på en skala?!

På fem träningspass har jag gått från att köra ett set på 27,5kg, till att sluta på att kunna köra 30kg x 2. Wow!! Det känns fantastiskt kul! Det är så kul att se hur kroppen svarar på träningen och att det går så fort att hämta upp styrkan och konditionen.

Träning är såååå underbart!

Och det bästa av allt med inspirerande människor… jag har en hel del idéer om hur jag vill göra i framtiden och det ska bli sååå kul att jobba mot det målet :-) Iallafall ett av mina mål!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>