Jag är grymt stolt över mig själv!

On July 16, 2011, in Träning och hälsa, by Supermadde

Jag har haft sex fantastiska gympass i rad denna vecka. Jag åker utomlands två veckor snart och det är därför jag har velat ligga i såhär mycket och det har ju gått så grymt bra! Jag har fått till en hel del nya övningar tack vare Anton, fått nys om fantastiska mellanmål tack vare Ylva och fått massor av inspiration när jag har sett ut över mina träningskamrater inne i gymmet. Härligt och fantastiskt med andra ord!

Dagens gympass var helt extremt bra! Jag spenderade ca 2 timmar i gymmet! Jag började med 10 minuter rodd som uppvärmning. Sen körde jag bicepscurls, axelövningar, tricepsövningar och en av ryggmaskinerna. Jag passade även på att köra lite atomic push ups och fokuserade på armhävningarna, där jag känner att jag har en del jag vill förbättra. Och för varje pass går det framåt!

Och idag klarade jag tabataintervaller x 2 set i magmaskinen på 30 kg!!! Det kändes riktigt kul att jag har kunnat se denna förbättring på både min kondition och styrka – efter bara sex gympass!! Jag är riktigt stolt över mig själv :-)

Efteråt så körde jag tabataintervaller på cykeln och det var väl inte lika populärt, haha. Fy rackarns vad jobbigt det är! Jag vill nästan spy efteråt och ändå stod inte Niki bredvid mig och peppade. Jag tror inte jag hade kunnat gå ifrån gymmet om han hade varit där. Det finns få gympass som slår att träna tillsammans med en PT!

Jag gjorde lite av mina sätesmuskelövningar efteråt och hade 3 kg hantlar i händerna för att lägga på lite vikt. Det kändes faktiskt som att det blev jobbigare så jag tror jag ska fortsätta med det! Det är ju svårt att hitta övningar på ett ben som främjar sätesmusklerna. Men jag upplever att om jag sitter på cykeln och försöker resa mig ur sadeln genom att bara använda sätesmuskelaturen, så känns det faktiskt som att det fungerar :-)

Och efteråt… detta är helt sjukt… satt jag 52 minuter på cykeln, på level 3 och låg på ett rpm kring 85.

BRA JOBBAT LUNDGREN!!!! :-)

Imorgon är det en välförtjänt vilodag för min del :-)

20110716-171310.jpg

20110716-171325.jpg

20110716-171340.jpg

20110716-171358.jpg

 

4 Responses to Jag är grymt stolt över mig själv!

  1. Karin Frank says:

    Du skruttfia!Jag är enormt stolt över dig! :) Kram!!

  2. Catarina says:

    Du är så grymt duktig samtidigt som det är så härligt att höra din äkta glädje i att träna. Du vet ju hur jag är “lite barbamamma” (för oss som kommer ihåg den). Kanske kommer jag lite på vägen via din inspiration. Jag vill gärna tro det. KRAM C

    • Supermadde says:

      Finaste finaste Catarina, vad du är fin som skriver så fina ord. Åh vad det värmer ska du veta!!!

      Ja, det är sannerligen en äkta glädje… jag tar inte för givet att kunna använda kroppen på det här sättet, men vilket fantastiskt redskap kroppen är :-) Imorgon blir som sagt en välförtjänar vilodag som ska inledas med en sovmorgon och sedan söndagsfrukost :-)

      Kram till finaste du!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>