Uppe i älskade Hudik!

On July 18, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag och Rolfen delade en jättehärlig biltur upp till Hudik. Mr Freedom gick som en klocka under hans första premiärtur upp hit, härligt! Det enda som var negativt var ju det dåliga vädret… men men… Imorgon blir det sol och blå himmel, eller hur? :-)

Det känns otroligt fint att vara här igen… jag har så många fina minnen härifrån… Jag ser fram emot att ta en promenad imorgon om det inte ösregnar förstås :-) Och är det fint väder så kanske det blir en kopp kaffe inne i stan? Jag har en del platser jag vill besöka igen.. och njuta av minnena… Härligt!

Och inatt ska jag sova i min favvostuga… myyyys på hög nivå!

20110718-232734.jpg

20110718-232814.jpg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>