Kan inte ma battre!

On July 26, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Hej pa er!

Klockan ar strax tre pa natten och jag kan inte saga annat an att jag mar fantastiskt. Vi har haft en jatteharlig kvall i Karlsruhe tillsammans med C:s kompis A. Vi at middag tillsammans pa ett mexikanskt stalle och pratade, pratade och pratade. Det var verkligen trevligt! Och avslutningsvis delade vi en glass som inte alls var lika god som Schmelzpunkt, men god anda. :-)

Igar var vi till Trier och at middag tillsammans med C:s underbara familj. Vi hade det saaaaa himla mysigt tillsammans, at en jattefin middag och till raga pa allt sa satt det tva svenska kvinnor dar inne i restaurangen som jag bara var tvungen att ga fram till. Och tror ni inte dü, den ena bodde i Uppsala (bott aven i Knivsta) och den andra kom fran Sundsvall. Hur liten ar inte varlden? Och sa moter jag dem har nere i Trier?!

Nu är det dags att sova, en ny underbar dag väntar imorgon :-)

20110726-030027.jpg

20110726-030052.jpg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>