En fantastisk kväll

On July 27, 2011, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

Vi har haft en helt fantasisk eftermiddag och kväll tillsammans. Det var jättetrevligt att träffa C:s kompis M och vi delade en trevlig och god stund pa schmelzpunkt. Det började ösregna precis innan vi skulle säga hejda och stackars M skulle cykla till bibloteket.

Varan kväll har varit helt magisk, fran början till slut… som inte ens är slut ännu.. Ni vet dessa dyrbara stunder i livet som inte kommer alltför ofta kanske, men när de väl kommer sa gar det inte att misa dem… Och denna kväll har varit sa värdefull pa manga satt och vis… Jag kan inte säga annat än att min själ är sa lycklig och jag mar saaa himla bra. Jag tackar livet varje dag för att jag har fatt detta… jag är sa tacksam!

Kärlek är verkligen vackert… och helt fantastiskt… magiskt….

Jag kan bara inte första att detta är min saga… min kärlekssaga…

Godnatt

20110727-022403.jpg

20110727-022431.jpg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>