Jag blir alltid lika glad…

On August 9, 2011, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

… när någon av er läsare kommer fram till mig och berättar att ni följer mig i mina dagar här i livet. Ibland glömmer jag ju faktiskt bort hur mycket jag egentligen delar med mig. Ni vet ju en hel del om mig :-)

Idag när jag satt på roddmaskinen och värmde upp som bäst, kom det fram en glad och härlig kvinna. Hon frågade om det var jag som var “Madde” och berättade att hon hade hittat min blogg via Annas blogg, Nikolas fru. Det gick ju inte att förneka att det var jag som var jag, herrejösses :-)

Hon berättade hur inspirerande och energigivande hon tycker att min blogg är och det VÄRMDE så himla mycket! Du vackra glada kvinna, jag som inte ens vet vad du heter :-) TACK för dina ord!

Det är de här gångerna som betyder så mycket, när ni kommer fram till mig och bekräftar det jag vill att min blogg ska symbolisera, energi, styrka och glädje . TACK för att ni vågar!

Åh herrejösses vad det låter som att jag är en storbloggare, som berättar om när “läsare kommer fram till mig”. Men även en storbloggare började någonstans, och jag är ju trots allt Supermadde!

20110809-215157.jpg

 

2 Responses to Jag blir alltid lika glad…

  1. Petter says:

    Hehehe. Blondingbella, Kissy, Kenza och allt vad dom heter får kanske äntligen lite vettig konkurrens. :-)

    Livet är inte alltid guld och gröna skogar och alldeles för kort för att inte levas till fullo och med en positiv attityd. Du inspirerar även om du ibland verkar alldeles för “käck” men det är ju DU.

    Springer jag någon gång på dig så kommer jag också att fråga om du är Madde. :D

    Ha en bra dag och ha kul oavsett vad du gör.

    • Supermadde says:

      Jag vet att jag ibland kan verka för “käck”. Och det stör mig ibland ska jag säga… men det är väl som du säger, jag :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>