Underbar kväll

On August 11, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag har haft en underbar kväll tillsammans med Tomas, Sonia och Peter. Regnet öste ju fullkomligen ner genom Stockholm, vi körde mellan 20-30 km/h. Jag insåg efter Stora Väsby att min mobilladdare inte var med i bilen, ringde jobbet och fick bekräftat att sladden hängde så fint kvar i datorn. Så det var bara att svänga in där och hämta kabeln, tur att jag inte hade hunnit igenom Stockholm ;-)
Ett dygn utan telefonen…. NEJ TACK! Jag laddar ju min telefon ca 2 gånger om dagen, minst. Konstigt det där. När jag var i Heidelberg laddade jag min telefon kanske fem gånger, på två veckor?! :-)

Mor i busken sa igår att det troligen skulle regna idag, så regnjackan var nedpackad i väskan. Tur var väl det! Konserten var utomhus på en stor gräsplan. Vi satt med svarta sopsäckar över knäna och sken som solar istället. Det dröjde cirka två timmar tills Alan Jackson började spela. Men åh vad han är bra!!! Countrymusik är verkligen glatt medryckande… :-)

TACK mina fina vänner för en härlig kväll tillsammans. Och TACK till världens bästa Tomas för initiativet till denna kväll och förverkligande av den :-)

20110812-001438.jpg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>