Trala la la la

On May 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Imorse vaknade jag vid fyra, fem och sex. Så är det ofta när jag vet att jag verkligen MÅSTE komma i tid till något och idag skulle jag ju vara speaker på en dressyrtävling.

Tävlingen gick jättebra och jag hann med Kat B, Kat C och Kat D i Lätt:C. Träffade töser ifrån gamla Lagga också vilket var kul :-)

På vägen hem stannade jag vid ett konditori för att köpa en Mors Dag tårta till Anders mamma. En Rosa, woohoo :-)

Dagen har i största allmänhet varit toppen, jag mår verkligen bra och känner lycka i livet. När Anders och jag skulle ta en promenad med Pocahontas och Cira mötte vi två cyklister. En kille i övre tonåren och en “liten skit”. Tonårskillen såg jag körde på ett hjul hur länge som helst och tänkte att han säkerligen cyklar som vanligt förbi oss. Men nejdå, farlig till Max tyckte Pontas att han var och jag klandrar henne inte. I hennes ögon var det väl ett stort
Monster som skulle äta upp henne, så det var inte så konstigt att hon ville ta hovarna på ryggen och springa hem igen. Jag sa till killen (som hade en riktigt kaxig approach) att det inte var så lämpligt och att han borde ha tänkt sig för när han möter en häst, för man vet aldrig hur de reagerar. Han var riktigt kaxig men tydligen hade fan klämt in ett förlåt som jag inte ens uppfattade. Nåväl,annars gick promenaden toppen och det är väldigt mysigt att ha med Pontas :-)

Imorgon blir det jobb :-)

 

One Response to Trala la la la

 1. Petter says:

  Hör väl åldern till men man kan bli jävligt less på en del snorungar.
  Igår kom jag på två ungar i 12-13 årsåldern som var uppe och klev på en skolas tak.

  Jag tänkte inte vara som andra och skälla på dom utan sa bara lite vänligt:
  - Ska ni vara där uppe så ta det försiktigt.

  Fick ett nosigt svar tillbaka i stil med:
  - Vänta lite, ska bara anteckna, intresseklubben bryr sig.
  - Precis som jag bryr mig, mannen. (Rinkebysvenska)

  Vet inte vad det är med alla dessa mörkhyade ungar men de är nosiga som fan, snackar taskig Rinkybysvenska och har ingen respekt alls. Ödmjukhet, vad är det?

  Det var tacken för att man var snäll och inte skällde. :-(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>