Ja men just det…

On August 12, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag glömde berätta om min flygresa till Tyskland senast och även den på hemvägen från Frankfurt. Jag fick sån otroligt bra service!

För första gången på länge hade jag Porschen på mig, i och med att jag skulle ha min stora väska med mig. Jag checkade in mig och såg hur gigantisk kön till bagage droppet var.

Jag gick fram till en kvinna som arbetade på Arlanda och berättade att jag inte klarar att stå länge i köer, för då blir smärtan i stumpen fruktansvärd.

Jag fick gå till 1:a klass kön och checka in hos en jättetrevlig kvinna som önskade mig trevlig resa och sen var jag i säkerhetskontrollen 5 minuter senare :-)

På hemvägen så gjorde jag samma sak, dock var inte kön lika stor. Däremot när jag står vid gaten, vi väntar på att bli boardade, så kommer en kvinna fram till mig och säger att de önskar att boarda mig före alla andra, då det skulle kännas mer bekvämt för mig. Det kändes ganska fint måste jag säga ;-)

Mitt emot mig i planet fra-arn satt ett otroligt vackert par med deras lilla dotter, med stora bruna ögon. Det var så otroligt fint att se dem sitta, hålla varandra i händerna, lägga huvudet mot varandra och sova…

Kärlek är verkligen vackert….

20110812-020015.jpg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>