Härliga kväll!

On August 17, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Åhh vilket härligt väder! Sol, blå himmel och värme. Som gjort för att fira helgen som börjar idag :-)

Jag uppskattar verkligen denna kväll, av lugn och ro och bara vara. Jag tänker sitta här ute på balkongen och njuta så länge jag kan och insupa de sista timmarna av sol :-)

Lite middag i form av makrill, minikeso, spenat, basilika och champinjoner sitter fint i kistan :-) Sen blir det att sätta igång en tvättmaskin då jag ofrivilligt sprätte iväg tomatsås från makrillsburken ;-) Typiskt mig!

20110817-173801.jpg

 

2 Responses to Härliga kväll!

  1. Petter says:

    Porschen ser verkligen cool ut. Skönt att du börjar känna dig bekväm med den.

    Din kväll ser bra ut. Här kommer det lite skurar med jämna mellanrum men jag är lika glad för det. Inte dum om helgen börjar redan på en onsdag. passa på att spendera tiden med omsorg och glädje.

    Middagen påminner om bantarmat eller kanske motionsmat men ser inte helt fel ut. Själv blir det nog lite asiatiskt med wokat och nudlar. Sitter som en smäck tillsammans med en stark currysås. Mmmmm.

    Fortsätt och njut av kvällen. :D

    • Supermadde says:

      Ja Porschen är cool, jag gillar det svarta schassit :-)

      Skurar? Jaha, nej… här skiner solen och klar blå himmel :-)

      Bantarmat?? Nej fy nej!! Snarare motionsmat eller bra mat… iallafall som kvällsmat :-) Låter dock inte fel med wokat heller :-)

      Ha en trevlig kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>