Daglig livskvalitet

On August 17, 2011, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

Om det är någonting som jag älskar med varje dag, så är det mina samtal i telefonen tillsammans med världens bästa farmor Hjördis. Vi ringer alltid varandra på morgonen för att säga godmorgon och sen på kvällen för att säga godnatt. Det betyder så otroligt mycket för mig, den nära relationen vi har till varandra. Och jag vet hur mycket det betyder för farmorhjärtat också (tror jag iallafall)

Hon är bland det finaste som jag har i mitt liv!

Farmor är verkligen min idol. Ja det är hon verkligen. Att vara en kvinna i åldern av 85 och fortfarande ha tindrande glada ögon, samma brutala ärlighet och fortfarande med en enorm livsglädje. Hon är verkligen otrolig.

Vi pratar ofta om den gången som jag föreläste för ungdomarna på Cultus Gymnasieskola. När hon satt längst bak i raden och bara lyssnade. Jag började med att berätta hur värdefull just den här föreläsningen var, just för att farmor satt med och lyssnade. Hela kyrkan som var full av ungdomar vände sig om och tittade på henne.

Älskade älskade farmor!

 

3 Responses to Daglig livskvalitet

  1. Catarina says:

    Kan inte komma på nåt att säga mer än <3 för farmor o din kontakt.

    • Supermadde says:

      Åhhh det ska jag hälsa henne imorgon <3 då får jag träffa min finaste igen :-)

      Och du… DU ÄR UNDERBAR!!!!!!!!!!!!

  2. Emma says:

    Det måste vara toppen att känna att du har en sådan relation med din farmor :) Att ha någon man alltid kan vända sig till är guld värt <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>