En underbar kväll hos Catarina

On August 22, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag har kommit hem för en liten stund sen och jag måste erkänna att jag är väldigt trött. It has been a long day away from home :-) Mest stolt är jag över Catarina som lite efter klockan åtta sa att jag skulle åka hem, för att hon var trött. Fan vad härligt det är med människor som VÅGAR säga vad de tycker. Hellre ha kvalitetstid tillsammans än kvantitetstid! Och jag satt i samma tankar själv… att jag också var trött :-)

Vi har haft det så himla mysigt tillsammans. Pratat och planerat. Myst och skrattat. Suttit i hennes soffa i köket och pratat om omorganisationen de håller på med hemma. Tänk de människor som väljer att avstå från att träffa sina vänner för ett mindre kaos i hemmet. Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete, är det inte så de säger?

Jag är så himla glad över att du har kommit in i mitt liv Catarina. Och jag är så glad över att du är den otroligt fina kvinnan du är. Du ger mig så mycket energi, värme och glädje. Tack att jag får ta del utav din fantastiska person. Och tack, för en underbar kväll tillsammans!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>