Höstkänslor

On August 23, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Hej på er!

Det känns som att hösten verkligen är på intågande. Jag tycker att morgonarna börjar bli svårare att komma igång med, jag ligger gärna kvar i sängen fem minuter till, fem minuter till och gärna fem minuter till :-) Någon mer som känner likadant?

Jag måste ända säga att jag älskar hösten. Tända ljus. Härlig musik. En stor kopp te. Och det bästa av allt är alla stora halsdukar att gömma sig i, underbart mysigt! Och för Porschens skull är hösten även den bästa tiden, när det inte är så extremt varmt ute. Då är det mycket lättare att ha den utan att Stumpen blir för svettig inuti. Det gillas!

Jag ska träffa en klient under lunchen och det ser jag fram emot :-)

Efter jobbet idag blir det hem och byta om och sedan ta mig ner mot gymmet. Det ser jag också fram emot! Jag hoppas att kroppen känner sig lite mer energifylld idag och jag hoppas att jag kan ha ett toppenpass med mig själv. Men vi får se, en sekund i sänder :-)

Ha en härlig tisdag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>