Jag åkte ner till gymmet igår med fokus på att inte lägga för stora krav på mina axlar inför träningspasset, utan mer känna in hur kroppen mådde. Till min glädje kändes det bättre än vad jag trodde och efter passet mådde jag riktigt bra i både kropp och själ.

Träningspass:

-10 min uppvärmning i crosstrainer
- TRX, knäböj, bröstpress, bicepscurls
- TRX, atomic push ups
- Bicepscurls med fria vikter, 7 kg
- Bicepscurls i maskin
- Chins i maskin
- Magmaskinen, 5 min = 1 min aktiv, 30 sek vila (Tack Duracellen för tipset) :-)
- Avslutande cardio på cykel, 60 minuter. Level 5, sista 10 min på level 6.
Det bästa under träningspasset var under tiden jag satt på träningscykeln. Jag gick in för att cykla 30 min. Huvudet ville 60 min men jag tänkte att jag hellre lägger mig på 30 min och är nöjd med det, än att känna efter 30 min att jag inte orkade mer.

Och vad händer…? Jo, världens goaste Anna-Lena kommer fram till mig. Vi hinner avverka samtalsämnena hur fantastiskt 2011 är, min årsresumé som jag redan har börjat på för att inte glömma bort något viktigt (plus att det är så sjukt mycket som har hänt), vad hon jobbar med, hur träningen går, hur mycket vi styr med våra tankar, hur jag och älskade Christoph träffades (tack för dina ord om oss Anna-Lena), planer för framtiden, hur olika sammanträffanden med människor i livet påverkar oss mm mm.

Helt plötsligt är det 8 minuter kvar tills jag hade cyklat i en timme, hur coolt är inte det? Och det kändes såååååå himla bra! Det var ett sånt fantastiskt möte med Anna-Lena, vi bara pratade på och gav varandra energi. Ja, det var verkligen toppen!

TACK för en fin stund tillsammans med dig Anna-Lena!

20110824-095001.jpg

Jag är bara tvungen att lägga ut denna härliga bild på Anna-Lena.
Vilket härligt fokus!
Och… her arms is to die for :-)

Anna-Lena bloggar även på Formbloggarna.
Hennes blogg hittar du http://anna-lenasformblogg.blogspot.com/

 

 

 

2 Responses to Sammanträffanden och bra träningspass

  1. Anna-Lena Eriksson says:

    TACK själv, HÄRLIGA DU :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>