Thelma & Louise

On August 24, 2011, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

Lina är en av de finaste tjejer jag känner. Hon är också en av de finaste tjejer jag känner som bor längst ifrån mig. Det är synd. Men hon finns i mitt hjärta, min Thelma, eller min Louise. Vi har inte riktigt bestämt det där, annat än att vi tänkte vara Thelma varannan gång och Louise varannan gång. Ni vet, så det är sådär härligt rättvist :-)

Vi har verkligen inspirerats av varandra och tagit stora kliv i våra liv, följt våra hjärtan, följt vår inre röst, med den andre som inspiration. När hon tog ett stort kliv i hennes liv sa hon att hon hade inspirerats av mig. När jag tog ett stort kliv i mitt liv inspirerades jag av hennes resa.

Lyckan går verkligen att finna. Lyckan finns där. Eller snarare glädjen (den varar oftast längre). Vare sig det är något ytligt eller något inre. För oss handlade det om att hitta oss själva igen. Lyssna till den inre rösten och följa den. Leva livet för vår egen skull. Göra något åt det som inte kändes bra. Och aldrig glömma bort oss själva igen.

Nu sitter vi här, med över 70 mil emellan varandra. Och bandet oss emellan kommer alltid att vara starkt, sammanbundet och vi vet att vi alltid kommer kunna dela historien om en av våra stora resor i livet. När vi tog klivet ut och följde våra hjärtan och började leva igen.  Vara dem vi är – vara dem tjejer vi vill vara. Och att det är helt OK.

Finaste Thelma, du är bäst!

 

2 Responses to Thelma & Louise

  1. Lina says:

    Amen gumman!! Det är det finaste jag läst om mig själv. En verklig tribute!! Och bilden är verkligen suverän! Tårar i ögonen. Inte pga bilden då.

    • Supermadde says:

      Hej hjärtat :-)

      Ja… den är du sååååå väl värd!! Du är verkligen världens bästa!! Tänk att du gjorde det Lina, helt otroligt!!! Åt pipsvängen med krabbklubben ;-)

      KRAM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>