Hem och packa om!

On August 30, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Hej på er!

Jag har haft två fantastiska dagar i Stockholm och passade på att ta ett kortare gympass innan jag åkte hem. Det kändes riktigt skönt att ha gjort “någonting” – än att bara åka hem. Denna kväll kommer endast att bestå av packning, glädje och att göra mig i ordning inför imorgon. Då beger jag mig till min finaste och det ska bli såååå kul!! Kan inte vänta tills jag är i hans armar igen….

Ha det så gott så länge :-)

 

 

2 Responses to Hem och packa om!

  1. Christoph says:

    Can´t WAIT!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>