Nattjobb

On March 4, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Det är riktigt drygt att vi har gjort slut på veden. Det märks att denna vinter har krävt betydligt mer eldning i husen än vad föregående vinter gjorde. Vi har inte känt något behov av att köpa ny ved, men följden är att vi har det ganska kallt här inne. Jag som är en lättfrusen själ tycker extra mycket om att krypa ner under duntäcket eller ha en filt om mig. Tänk när vi har sommar, sol och värme igen! Då kan vi alla tänka tillbaka på den här tiden, all jäkla snö och känna glädje över att vi tagit oss igenom en hård vinter :)

Anders har precis åkt iväg för att jobba natt inatt. De ska göra ett ventilationsjobb inne på en restaurang i Uppsala och han kommer inte hem förrän vid 02.00-03.00 ungefär. Jag tycker det kan vara ganska jobbigt att försöka somna utan honom. Vet jag att han inte kommer hem förrän dagen efter, då brukar det vara lättare. Men när han kommer hem “miss i nassen”, då är det svårare. Om inte annat är jag glad över att ha en vakthund som vaktar mig, då känner jag mig trygg! Och för att inte tala om vaktkatten förstås… hehe…

Godnatt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>