Stegräknare efterlyses!

On June 9, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Är det någon av er som har en stegräknare som bara ligger och skräpar? Jag tar i så fall gärna emot den som lite sponsring :-)

Skriv i kommentarer i så fall :-)

Tack på förhand!

/ Madde

 

0 Responses to Stegräknare efterlyses!

  1. Petter says:

    Tyvärr har jag ingen stegräknare att skänka. Själv använder jag en löpar-GPS. Den är grymt bra och mäter avståndet något säkrare. Man kan även ställa in hålltider så att man kan “springa mot” GPS:en.
    Totaltider, kilometertider och hastighet visas också. Grymt kul grej som man självklart klarar sig utan men ändå gör det f-n så mycket roligare.

    Inte helt billigt att köpa men det finns olika avancerade modeller. Kolla på eBay och Tradera eller Blocket efter en begagnad.

    Jag använder en några år gammal Garmin Forerunner 201. Basmodell men duger gott.

    Annars får vi väl hoppas någon har en gammal stegräknare att skänka.

    P.s Glömde säga att jag gillar din nya design. Den verkar även snabbare när man manövrerar runt på bloggen. D.S

    • admin says:

      Jag tror att jag har en sån tur att en cancerkompis jag ska träffa när stumpen och jag firar 5 år, har en stegräknare att sponsra med :-)

      Vad roligt att du tycker om den nya designen, den känns lite mer som “mig” :-) Tills jag kan göra en helt egen förstås… men tycker det verkar så sjukt krångligt tyvärr :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>