Madde lurar sig själv…

On June 9, 2010, in Skönhet&Hälsa, by Supermadde

För en månad sen köpte jag ett jättefint somrigt linne från H&M. Ett rosa (vad annars) med små söta spetskanter. Det fanns även ett ljusblå linne som såg riktigt fint ut, men jag beslöt att inte förköpa mig. Igår kväll funderade jag och tänkte, ja men jag vill ju ha linnet! Så i förmiddags gick jag in på H&M:s sida och skulle lägga in det i varukorgen och ser till min stora besvikelse att linnet i min storlek är slut och jag vill ABSOLUT INTE köpa ett i större storlek.
Sååå går det när man velar alldeles för länge, då kommer det någon annan och förgyller livet med ett fint linne istället :)

Av en händelse går jag in och tittar på min tidigare beställning som inte har kommit hem till mig ännu, för att se när det ska skickas. Och vad ligger där? Jo det ljusblåa linnet!!! Hahahaha.. Jag har alltså beställt ett sådant linne i MIN storlek utan att jag ens minns det. Hahaha… Ni kan tro att jag blev glad :-) )) (Älskling, linnet kostar bara 79:- ;-) ) Snacka om att lura sig själv ibland.. fast denna gång bara ett roligt lurendrejeri :-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>