2011 does it again!

On September 26, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Detta är verkligen mitt bästa år någonsin!!!

 

Varje liten pusselbit faller på plats, sakta men säkert, fort och oväntat. Jag sitter här på stolen och har tagit emot ett av de mest positiva besked jag kan få just nu. Jag är såååå himla glad!!!! Jag kan inte tro att detta är sant! Åhhh jag längtar tills jag kan delge er detta, när jag har allt på papper. Fy rackarns vad livet är underbart!

Åhhh jag är sååå glad över att få leva!! Jag är sååå glad över att jag tog alla beslut jag tog i våras och mest av allt är jag sååå himla glad över att framtiden är ljus. Mycket ljus. Jag vill leva i ljus. Även om mörker behövs ibland.

Men just nu tänker jag bara vara glad! Insupa det glädjande beskedet. Vara lycklig för att jag är jag!! Och samtidigt känner jag en sån enorm tacksamhet för att jag har orkat fortsätta i alla stunder då det hade varit lätt att ge upp. Men som Petter sjunger: Vinden har vänt!

Det är min tur nu!

Ps. Och det bästa av allt… det är tre hela månader kvar på detta fantastiska år!!! Ds.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>