Glädjens dag!

On September 26, 2011, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

Detta är en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Dagen när jag fick reda på att jag har hittat ett hem. Hittat ett hem till mig. Jag kan inte må bättre. Jag kan inte vara mer tacksam. Jag kan inte känna en större glädje!

Det är lite pirrigt att allt går så himla bra för mig. Det känns så ovant (jag är ju mer van att kämpa i motvind) Det här året är helt galet fantastiskt and there is more to come! Det är stora förändringar på intågande och jag kan knappt vänta tills jag får börja prata om det. Jag vill ju berätta för er! Men men, en dag i sänder säger dem visa. :-) Och det är väl bra det med….

Det är helt otroligt vilken inre resa jag har gjort detta år. Tänk att göra klart nyårsresumén den 31 december detta år. Waow… vad mycket livet kan bjuda på. Och allt börjar med ett steg.

Ett litet steg i stora mått

2011…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>