Hemma och vilar

On September 29, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Vilken tid det tog i Apoteket på Eurostop. Först hade deras system kajkat ihop fem minuter innan jag kom och när det sen började fungera tog det ännu längre tid. En ovan apotekare som var svår att förstå vad hon sa, men hon gjorde sitt bästa. Tur att jag inte var stressad!

Jag passade på att ta 255:an på hemvägen, njuta av fina vädret och att åka på andra vägar än bara E4:an hela tiden. Åh vad jag hoppas att det vänder nu. Jag ska äta min middag om ca en timme och då tänker jag ta första tabletten så jag kommer igång. Alltid skönt att boosta sig rent mentalt att förhoppningsvis vara på “andra sidan”.

Fina Maude från jobbet följde med till Sophiahemmet idag, tack goa du för ditt stöd!

Nej… nu ska jag sätta mig ute i solen med ett glas juice och plugga tyska innan det är dags för middag och packa väska för pyjamasparty hos farmor. Fast det blir nog inte så mycket party ikväll, farmor ska upp tidigt imorgon och gå till frissan. Som alltid på fredagar :-)

20110929-161056.jpg

20110929-161109.jpg

20110929-161131.jpg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>