Hovklapper längs vägen

On September 30, 2011, in Allmänt, by Supermadde

… det är väl bland det härligaste ljudet som går att höra?

Eller som Stina tyckte, ljudet när hästarna går genom löv i hästhagen. Mmmm mysigt!

Jag har haft en helt underbar kväll och dag idag, precis en sån dag som jag behövde!

Farmor och jag var ute på äventyr idag och hann med att skjutsa Irene till en begravning och sedan en kopp kaffe hemma hos världens goaste Ewa. Vi satt ute i trädgården och hade det mysigt och jag tror farmor njöt i fulla drag.

Ikväll har jag varit med mina “långhåriga vänner” som Stina uttryckte det. Jag vet inte om hon vill ingå i just den benämningen, förvisso är hon långhårig också :-) Hur som, styrkan bestod av mig, Stina, Casko, Smithie och Molly. Det var helt sagolikt härligt.

Jag struntade i att åka hem och hämta ridkläder + ben pga att minska stressfaktorn. Så det blev “obenat” och efter lite koll i Stinas garderob hemma hos hennes föräldrar så blidde det ett par lånade stallbyxor, en lånad strumpa, en sko och en varm tröja och sen var jag klar för stallet :-)

Vi klippte Prinsessan ikväll och mös allmänt med de tu. Sen sadlade vi på och tog en liten tur i mörkret. Smithie är så himla underbar och för varje gång jag sitter på henne och hon tar mig fram bland skog och mark – så blir jag kär i henne. Helt plötsligt vill jag ut i stallet varje dag :-) Den känslan ger hon mig, underbart!

Jag tog lite foton men tyvärr är det för mörkt för att ni ska se hur underbart det var. Stina tog en bild på mig och Smithie inne i ladugården, men den ser väldigt grynig ut. Hur som, håll till godo!

Promenad hem till Stinas föräldrar, åt god grönsakssoppa och vitlöksbröd och MASSOR av prat = som alltid när vi umgås. Hihi. Sen for jag hem som en mycket nöjd och glad tös.

Och vet ni vad det bästa är… jag har inte kliat mina ögon EN enda gång idag!!!

20110930-232157.jpg

Tagen från hästryggen, synd att inte Smithie syns.

20110930-232226.jpg

Flickorna de fina :-)

20110930-232248.jpg

En glad Casko

20110930-232259.jpg

Jag och Sessan

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>