Åh vilken härlig dag!

On October 1, 2011, in Allmänt, Ampislivet, by Supermadde

Hej på er!

Nu är undertecknad återigen hemma efter en helt otrolig dag på hästryggen. Vi hade verkligen inte kunnat få bättre väder och detta var precis vad jag behövde!

Jag fick en häst som heter Sikill som betyder “Seger” på svenska. Passande namn? Haha… Han var jättetrevlig och framåt. Vi red utanför Vallentuna på helt otroliga ridvägar. Så himla fina vyer och öppna fält, höstens färger som speglade sig i solskenet och ljudet av hovklapper. Livskvaliteten var på 200%.

Och jag fortsätter hålla tummarna. Jag har inte kliat mina ögon på snart två dygn och det känns helt sagolikt bra. Och hyn ser mycket bättre ut redan!!! Åhhh vad ljuvligt… jag känner att jag kommer tillbaka mer och mer.

Nu är det dusch som gäller sen får vi se vad kvällen bjuder på :-) Ev middag med Maria och sen troligen in till Uppsala, svänga förbi azizam Atti och sen svänga förbi stationen och träffa Karin medan hon är här. And who knows, kanske ett glas vin på det?

Trevlig lördag gott folk!

20111001-162936.jpg

Underbart att sitta på hästryggen igen!

20111001-163016.jpg

Vackra vyer

20111001-163034.jpg

Kolla in myskatten :-)

20111001-163047.jpg

Jag och Sikill

20111001-163100.jpg

Fina Sikill

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>