Härlig söndag

On October 2, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Söndagar är inte dumma faktiskt. Det är verkligen lugnets dag för mig. Jag har tvättat en maskin och städat i rummet, känns jätteskönt att få saker i ordning inför att jag åker på tisdag. CAN’T WAIT for that!!

Jag ska bege mig in till Gränby Centrum en stund och sen ikväll blir det bara avkoppling. Jag tänkte lägga mig tidigt, läsa ur min bok The Secret och bara vara. Härligt! Och sen krama på familjen förstås när de kommer hem, speciellt Rolfis.

 

2 Responses to Härlig söndag

  1. Christoph says:

    2:01:29:38

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>