Godmorgon!

On October 3, 2011, in Allmänt, Ampislivet, by Supermadde

Ny vecka och jag hoppas att ni är på ett strålande humör!

Själv är jag otroligt trött. Det har helt enkelt varit för mycket ett tag och tid för återhämtning har inte funnits riktigt på tapeten. Även om det som sagt bara är roliga saker som händer, så känner jag verkligen mig “använd”. Imorgon kväll åker jag till världens bästa kille och är där i några dagar. Jag ser verkligen fram emot det, att bara kunna vara och ha en underbar tid tillsammans. Det är verkligen vad jag behöver just nu :-)

Annars idag är det jobb som gäller. Efter jobbet blir det hem och mysa med familjen, packa väskan och förbereda inför imorgon kväll. Jag behöver också lägga lite tid på att tänka på vad jag ska säga till läkaren imorgon, då jag ska diskutera att eventuellt få ett microprocesstyrt knä bekostat utav landstinget. Jag ska som sagt gå dit med öppet sinne, men någonstans så vet jag att det kommer att bli en kamp för att få detta. Det är stora summor vi pratar om. Men jag tänker inte ge upp, så är det bara. Det kommer nog ett inlägg om detta lite senare :-)

Ha en fin måndag så länge!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>