Oj, oj, oj, elefanter!

On October 4, 2011, in Mot Alla Odds 2011, by Supermadde

Här ska ni få se en liten teaser till programmet Mot Alla Odds och en inblick i vad jag gjorde i maj månad. Jag tycker själv att det är otroligt rörande, även efter att jag har sett denna ca 50 gånger redan :-) Minnen, lukter, känslor och allting annat kommer tillbaka på ett helt annat sätt, än bara när jag tänker tillbaka.

For my english readers: Here comes the teaser of the TV-show Mot Alla Odds that I participated in. This will give you a small hint of the exciting mondays we have in front of us, starting 7th of november, SVT1, 20.00 – 21.00. Av någon konstig anledning gick det inte att lägga in klippet direkt, så ni får länken istället :-)

 http://svtplay.se/v/2505880/mot_alla_odds_-_teaser

Enjoy! :-)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>