Vänta inte på den stora lyckan…

On October 3, 2011, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

… så att du missar den lilla!

För den “lilla” lyckan kan faktiskt betyda minst lika mycket som den stora. Och vad som är stort och smått är väl egentligen väldigt subjektivt. Men en del kanske väntar på tills de har råd att köpa det där huset, fått det där jobbet, eller kunna rest till det eller det landet.

Men att kunna se daglig lycka och uppskatta den, kan jag ibland tycka är mer värdefullt. Det är ju trots allt inte så många gånger i livet som du köper det där huset, får det där jobbet, fast resa är dock något du kan göra väldigt ofta. Men dagarna kommer ju minst 352 gånger om året :-) Och varje dag ger en ny chans till att finna din glädje och din lycka.

Jag sitter för närvarande och skriver på ett brev till en fin vän till mig. Christophs mamma. Det är en av de finaste människor jag någonsin mött. Trots att vi inte förstår varandra till 100% ännu, så förstår jag henne ändå. Men ibland behövs inte orden. Så länge den rätta känslan finns, kemin och uppskattningen gentemot varandra så är ju trots allt språket något som kommer med tiden :-)

20111003-214307.jpg

Detta är lycka för mig just nu.
Att få skriva ett brev till någon som står mig nära.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>