Och hur gick det imorse…?

On October 4, 2011, in Allmänt, Ampislivet, by Supermadde

Ett enkelt svar; det gick inte alls!

07.30 imorse ringde de från Gåskolan och sa att läkaren ville ställa in dagens möte med mig. Hon kände sig inte tillräckligt kompetent i detta område för att ta ett beslut om en så pass stor summa pengar. Självklart tillstötte en viss irritation hos undertecknad, kunde de inte ha sagt det tidigare? Jag bokade denna tid för två veckor sedan… suck! Men men… jag hade kanske blivit ännu mer irriterad om jag väl vid mötet får höra att hon inte är tillräckligt kompetent.

Nåväl… vi får helt enkelt vänta och se tills nästa tisdag då jag ska få en ny läkartid. Struligt. Men varför blir jag inte förvånad…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>