Under behandling

On October 8, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag ligger för närvarande i Christophs säng med en ansiktsmask för ansiktet. Christa, Christophs fina mamma, har härmed utnämnts till min privata hudläkare.

Igår efter att vi kommit hem efter restaurangen så pratade vi en del om min hy och att vi alla tycker att detta är jättekonstigt. Jag har ju haft denna hudreaktion i nästan två månader nu och det har gått upp och ner hela tiden.

Fina Christa hade köpt en speciell ögonkräm på apoteket till mig som ska kyla ner för att dämpa svullnaden. Och innan kvällen var över hade jag fått i mig kalciumshots, ordinerad ansiktsbehandling under ledorden: kein stress!

Sååå, nu ligger jag alltså här under behandling. Idag är ögonen på bättringsvägen igen, jättekonstigt.

Ett mysterium detta… Men själen mår fantastiskt!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>