Hemma i Heidelberg

On October 9, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Vi kom hem till Heidelberg sent inatt. Vi hade en jättefin kväll med Christophs familj. Vi åt på en mysig restaurang vid en tennisbana som Roland, Christophs pappa, är involverad i. Jag åt min första tyska pizza :-) En calzone med ost, skinka, salami och champinjoner.

Min bästa hudläkare, Dr. Christa, hade köpt egna kalciumshots till mig och nu har jag blivit ordinerad tre om dagen i två dagar till och sedan två om dagen. Ögonkräm och hudprodukter som jag provade igår skulle följa med mig innan hon var nöjd :-)

Hon är en sån underbar kvinna och jag kan spegla mycket av mig själv i henne och hon är en fantastisk inspiration för mig.

Idag är världens mysigaste dag. Inga måsten, inte möta några vänner. Bara vi två. VI.

20111009-121310.jpg

Bilden är tagen i Trier på Mosel.

 

2 Responses to Hemma i Heidelberg

 1. Christoph says:

  It’s been a wonderful time, but I miss you here and in Trier already so much!! Your second and third home is always open for you!! I love you Madelene….

  • Supermadde says:

   I miss you so incredible much too and it has been a wonderful time as always with you.

   I can’t imagine any better home than with you…. I love you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>