Följer Dr. Christas ordination

On October 9, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Enligt min privata hudläkare, Dr. Christa, är det återigen dags för en ansiktsbehandling. Jag hade helt missat att hon gett mig tre nya behandlingar, jag trodde att det “bara” var en. Hon är verkligen fantastiskt omtänksam den kvinnan.

Christoph min fina ska alldeles strax åka in till Schmelzpunkt och ta en take-away box med glass åt oss därifrån. Sen ska vi kura ner oss i soffan och titta på en film, precis som en söndag ska vara :-)

Jag ska alldeles strax lyxa med ett bad och bara njuta av tillvaron. Tillvaron med den vackraste mannen som finns på denna jord.

Nu dags för ansiktsmasken, på återhörande :-)

20111009-161757.jpg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>