Jag myser av livet

On June 15, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Åhhhh vad jag är glad över att jag lever!

Ikväll var jag och D ute och gick med hundarna. Tanken var nog från början att vi skulle gå till brevlådorna och sen tillbaka. Jag hade tidigare känt att något skavsår eventuellt var på G, men längs med promenixen så kändes allt så bra. Så vad gjorde vi? Jo vi gick ända till gårdsbutiksskylten IGEN! Wow wow wow, fy fan vad skönt det känns :-) Tänk på min tvåbenta tid, då var en vanlig runda 6-8 km, nuförtiden är långa avstånd betydligt förändrade. Men vad tusan, det går ju framåt!! :-)

När vi hade nattat hästarna satt jag kvar en stund inne hos Poccas och bara mös av att få känna “sommar-häst-doften”. Alla ni hästtjejer vet precis vilken doft jag menar. Endast den doften hästarna får på sommaren som luktar extra gott. I could smell it forever….!!! Poccas bruna ögon tittade ner på mina och hon uppskattade rejält en klistund inne i boxen. Så pass att hon skulle börja klia tillbaka mig i min “päls” (läs håret på huvudet) Haha, sååå söt!
Under tiden jag gick upp till huset tittade jag ut över alla nejder och kände en otrolig tacksamhet över att jag lever, är frisk och mår bra. Sann lycka kommer verkligen inte av hur mycket märkesgrejor man har, vilka människor du känner eller något annat. Nej, sann lycka kommer verkligen inifrån… Hade jag inte varit så förbannat kissnödig (alla ni som känner mig vet att jag får panik när jag blir kissnödig, haha) så hade jag nog suttit kvar en stund ute på gräsmattan och bara njutit av utsikten. Meeeen… det kommer ju en ny dag imorgon!

Och det är inte vilken dag som helst, stumpen och jag firar 5 år tillsammans!!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>