Processen fortsätter vidare…

On October 11, 2011, in Ampislivet, by Supermadde

Idag ringde jag upp Gåskolan i Uppsala för att boka en ny läkartid. Hon som jag talade med förra veckan sa att hon skulle kolla upp en lämplig läkare i mitt “ärende” gällande att få ett microprocesstyrt knä beviljat av landstinget. När jag ringer så säger jag glatt att jag bara ville ringa och boka ny tid  varvid hon svarar att hon helt har glömt bort detta. Suck!

Tyvärr är det ju ingen idé att bli förbannad, för det lönar sig ändå inte. Däremot ville jag dementera att jag tycker att det var oschysst att bara glömma bort detta, avboka ett tidigare läkarsamtal samma dag 1½ timme innan besöket och att tiden bara rinner iväg. Jag vet ju hur svårt det är att få tid där och att hitta en BRA och KOMPETENT läkare verkar också ta sin tid…

Men, hoppet är det sista som överger oss. Så nu hoppas jag på att få positiva besked av henne senast imorgon förmiddag!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>