I did it!

On June 18, 2010, in Skönhet&Hälsa, by Supermadde

Jag klarade det!!!

Dock blev det en promenad på “endast” 1,4 km. Jag klarade mig inte till gårdsbutiksskylten pga begynnande skavsår, så det fick bli postlådan som mål istället. Meeeeen… jag har totalt gått 8km denna vecka och det om något är att vara stolt över!! Jag har inte gått en så lång sträcka under en veckas tid någonsin under min tid med bara ett ben. Så jag känner mig stolt! Plus att det sköna duntäckets makt inte var tillräckligt stor för mig ;-)

Underbart!!

Nu blir det dock protesvila till söndag, så skavsåren får läka och stumpen får vila lite. Även om jag säkerligen sätter på den vid korta stunder, så blir det ingen långprommis förrän på söndag.

Gott gotti gott gott!

 

0 Responses to I did it!

  1. Petter says:

    Bra jobbat. Hoppas du är nöjd även om det inte blev nytt rekord. Det måste väl kännas lite jävligt emellanåt att inte klara vad du gjorde som 2-bent?
    Å andra sidan är det andra förutsättningar som gäller nu och därmed andra mål att uppnå. Eller hur?

    Nu får du träna armmusklerna istället och låta stumpen vila. Den har ju kämpat väl denna vecka. :-)

    Ha en trevlig helg. Själv har jag precis kommit hem från krogen efter en öl.

    //Petter

    • admin says:

      Det jobbigaste är balansen över att vara glad över det jag har, och sorgen över det jag mist som 2-bent. Men jag känner mig nöjd med dagens prommis ändå, tänkte fråga grannen om jag får låna hennes motionscykel imorgon :-)

      Trevligt med en krogrunda!

      Trevlig helg :-)

  2. Emma says:

    Det låter verkligen toppen att du gått så långt! :) Hoppas skavsåren läker fort.. Själv har jag gjort ett litet försök att gå men besvären blir ganska överhängande tyvärr :/

    • admin says:

      Hej fina tjejen!
      Vad tråkigt att höra att du fick besvär direkt. Får du problem med foten då eller vart sitter dina besvär?
      Jag får ju mest precis under rumpan där hylsan trycker…

  3. Emma says:

    Jag har mest problem med min j’vla stortå, om man nu får uttrycka sig så.. Har ju opererat den för nageltrång 3 gånger, och ena sidan är helt okej medan den andre inte vill bli bra.
    De få blåsor som ibland dyker upp mellan tårna störs jag inte så mycket av, men stortån som gör så ont när man går hindrar mig rejält.. :/
    Ska ringa till Lennart och höra om han har några bra idéer på om man kan göra om protesen, men det känns svårt eftersom min “luftkudde” som fäster allt sitter ju mot fotryggen och därmed oxå mot nageln.
    Annars vet jag inte om det går att operera bort problemen, det känns rätt ruttet det oxå..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>