Oh shit it´s monday!

On June 21, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Såå var det måndag igen, med buller och bång!

Jag ber om ursäkt för den obefintliga uppdateringen under helgen. Dock verkar många ha varit upptagna med att spana in det stora bröllopet under hela lördagen, så jag misstänker att ingen saknade mig? ;-)

Jag har haft protesvila under hela helgen och lyckades ganska bra med det. Ibland får jag “protes-abstinens” för jag vet att jag gör en del saker betydligt snabbare om jag har den på mig. Meeen, ska man läka ut skavsår så får man hålla sig till tåls, så är det bara. Igår kväll sken solen igen efter en regnig dag och jag och A beslöt oss för att ta en härlig söndagspromenad. Jag tog elopeden till “stora vägen” och gick sedan bort till Casino och hingsten i hagen. Jag vet inte exakt hur lång den sträckan är, men den är minst 2 km. Ska mäta nästa gång vi åker med bil dit!

Det stora bekymret var dock den j*kla hylsan som blitt alldeles för stor så fort stumpen blir svettig. Så jag får liksom “sätta om” benet flera gånger. Efter femton steg så kommer det pruttljud och jag tänker att jag snart tappar benet. Haha, Cira undrar nog varför promenaden helt plötsligt avstannar =)
Det känns som jag har fått ett skavsår trots potatismjöl så det blir nog att sätta på skavsårsplåster nu. Jag orkar inte avstå från att använda protesen till mina promenader, så det blir Compeed när jag kommer hem!

This is me today!

Jag har på  mig en av mina favorittröjor från Marie Philippe.
Jag älskar små detaljer på kläder och denna blomma fastnade jag för som sitter ovanför
vänstra bröstet. Så pass att jag köpte en likadan tröja i rosa :-)

 

0 Responses to Oh shit it´s monday!

  1. Emma says:

    Compeed är verkligen bästa vännen ibland, har märkt det nu när jag börjat sommarjobba lite till och från och gett mig sjutton på att jag ska klara av att leva utan kryckor.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>