Great balls of stallion

On June 24, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Oj oj oj, vilken torsdagskväll!

Det började med att vi fick hit en hingst som har skadat frambenet och tyvärr finns ingen diagnos ännu. Pocahontas skulle (som alltid förr) gå i samma hage som sällskapshäst. Den ettåriga hingsten är ju fortfarande bara “pojke” och vet inte riktigt att han har pungkulor med kraft mellan benen. Haha.

Och vad händer?

Jo, den tänka sällskapshästen Poccas brunstar – och det inte lite. Så pass att hon gör som Kellog’s Frosties, väcker tigern i honom. Skrikande står hon i hagen och trånar och retar honom. Jag sa till T att han inte direkt verkar kunna “vila” och ta hand om sig, under tiden hon visar rumpan för honom och säkerligen viskar sensuellt på “hästiska” – ta mig, ta mig!

Så det var bara att skilja dem åt igen. T leder ut Poccas och jag ser till hingsten. Han börjar studsa mot staketet och jag schasar iväg honom med kryckorna. Tyvärr såg han inte ens mig, han såg bara Poccas rumpa försvinna bakom trädet. Och vad gör den tilltänkta dressyrhästen? Jo, han hoppar över staketet och rusar efter Poccas. När jag insåg att han skulle hoppa över, ja då var det bara att flytta sig och hoppas på det bästa. Kvällen innan midsommarafton vill jag inte hamna på akuten för brutet ben (det enda jag har kvar).

Nu står de inne i stallet i varsin box och hingsten verkar äntligen ha lugnat sig lite. Nu håller vi tummarna för att det går bra imorgon. De ska INTE gå i samma hage längre, utan i varsin hage där de inte ens ser varandra. Så hoppas vi att det hjälper =)

Jag sa till Poccas, du skulle vara sjukgymnast, inte slampa! Hahahahaha…

Nejni kära läsare, nu ska jag hoppa in i duschen och sen smörja in kroppen med After Sun efter dagens solning!

Natti natt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>