Morgonpromenad har guld i mun

On June 29, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Godmorgon på er!

Imorse gick det snabbt och smidigt att ta mig till jobbet, det märks att en del har börjat gått på semester. Skönt! Jag kom ca 10 minuter tidigt, så jag passade på att ta en morgonpromenad runt hela huset. Det tog ca 6 minuter, så det var alldeles perfekt! All motion som blir av, är bra motion =)

I eftermiddag ska jag hämta hem mitt ben som Lasse fick ha kvar över natten. Han har krymt hylsan rejält och nu ska vi testa en annan hylsmodell pga mina svettningar. Så fort det är gassande värme ute så vill jag inte ha benet på mig, för att det blir alldeles för varmt och benet lossnar. Så vi får se vad det ger för något, men det kommer inte bli förrän efter semestern. Så det blir till att ha protesen på svala kvällar och tidiga morgnar :-)

Här kommer en bild på min vackra rottistjej Cira. Som ni alla vet älskar jag henne mer än allt ;-) Kan inte undgått någon, eller? Hon låg utanför hästhagen igår kväll när vi var ner till brudarna, så jag var bara tvungen att fota henne. Passade även på att redigera lite i PS på Iphonen, tycker det blev riktigt bra! :-)

Ha en fin dag så länge! Åtta timmar kvar till semester!!!

 

4 Responses to Morgonpromenad har guld i mun

 1. Petter says:

  Skön inramning och bra grodperspektiv. Använde du soft filtret i PS? Om jag får ge dig ett tips vill jag slå ett slag för att använda det cirkulära markeringsverktyget med lite ludd för att skapa mjuka kanter.
  1. Gör först ett extra lager av orginalbilden.
  2. Gör markeringen i det nya lagret. Glöm inte att först välja mängden ludd.
  3. Radera det som är i mitten. (Delete)
  4. Vänd (Invertera) markeringen
  5. Applicera önskat soft-filter. (Gausian oskärpa och radiell oskärpa gillar jag)

  Vet inte om det går att göra på en iFån men testa gärna. Photoshop är grymt. Jag är ju Photoshopdåre så jag kunde inte motstå att ge dig ett tips. Lycka till.

  • admin says:

   Tack för dina tips Petter!

   Ja, det var från min Iphone, inte Ifån ;-) Du gillar inte de telefonerna eller?

   Jag har ju inte hunnit bli en photoshopdåre ännu och har haft lite svårt att förstå alla finesser, så det var toppen med lite tips!

   Ha en fin dag =)

 2. Petter says:

  Nja. jag var nog mest lite rolig där. Jag bryr mig inte så mycket om mobiltelefoner men har lite svårt att se hypen med iPhone då den har sina begränsningar och inlåsning. Smart marknadsföring av Apple dock.

  Du kommer att bli en Photoshopdåre om du fortsätter. Det är oundvikligt :D men programmet gör underverk med alla digitala bilder. Alla mina bilder passerar PS för att få en liten “makeup”. Det behövs oavsett kamera.
  Att det sedan även är kul att skapa konstnärliga bilder i PS är en bonus.

  Ha en bra dag. Här strålar solen och det är HETT. En del gillar det ;-)

 3. admin says:

  Hej hjärtat mitt :-)

  Ja visst är hon världens bästa hund, våran Cira, Crackin Von Smackin, Ciri Gonzales, Ciris, Crack, Ciran, Ciri ciri marin :-) Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>