Sovmorgon o morgonprommis

On June 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Det slutade trots allt med en liten sovmorgon för oss tjejer. Vi vaknade inte förrän halv tio vilket i sig var jätteskönt :-) (jag som hade ställt klockan på halv nio!?) Ciran och jag har varit ute på en morgonprommis och hunnit få i oss en smarrig frukost.
Hon åt Doggy torrfoder med lite blötmat i och en klick fil. Jag själv tog fil med All Bran :-)

Min kära sambo hade bestämt sig för att vara glädjedödare och påstår att jag inte kunnat gå 7100 steg igår, han säger att stegräknaren troligtvis lagt ihop alla steg totalt. Men den var på noll när vi började och sen var den ju på 7100. Någon som vet hur man nollställer den i så fall?

Nu har jag kvar den på 7100 steg, för då reggar den stegen iallafall. Sen får jag väl skriva ner alla steg och sen dra bort mm.

Eller så är Anders bara avundsjuk, vad tror ni??? ;-)

 

0 Responses to Sovmorgon o morgonprommis

 1. Petter says:

  Skönt med sovmorgon. Stegräknare är ju lite luriga då man måste kalibrera dom så att stegen motsvarar meter om man vill veta hur långt man går.
  Dina steg är ju kanske inte lika långa som mina. Vidare så kan en stegräknare reagera lite olika på hur du sätter ner foten. Ibland oftare ibland sällan och vill man bara veta antal steg och struntar i sträckan är det väl OK.
  Det viktigaste är dock att man rör på sig. Stegräknare och löparGPS gör det bara mer kul.

  Ha en bra start på semestern.

  • admin says:

   Jag tror nog att jag måste köpa en egen stegräknare som har lättare funktioner. Jag vill mest bara veta antal steg jag tar per dag, resten med sträckor och kaloriförbrukning – det skiter jag i :-)

 2. Petter says:

  Sträckan kan väl i och för sig vara bra att veta. Antal steg säger egentligen ingenting mer än att man får en bild av hur mycket benen rört på sig.

  Kaloriförbrukningen skiter jag också i. Har ingen större nytta av det. Hehehe.

  • admin says:

   Ja sträckan är verkligen “eggande” att veta. Lättare att sätta upp mål mm. Jag längtar till den dag jag kan gå 5 km utan att få alltför mycket besvär. Utan när 5 km är som 100 m idag :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>